Edwin & Karin

Edwin & Karin
24/04/2017

Wij dachten ons droomhuis al gevonden te hebben, mooie woonkamer, grote tuin en goed centraal in het dorp waar we wonen. Henk werd aangeraden om mee te helpen om te onderhandelen, zodat we ons droomhuis niet te duur zouden kopen. Maar goed ook, want onervaren als we waren zagen we heel veel dingen over het hoofd, waar Henk ons op heeft gewezen. Als we voor dat huis wilde gaan, moesten we rekening houden met een flinke verbouwing! Met kleine kinderen is dit niet bepaald ideaal, dus op aanraden van hem zijn we dus verder gaan kijken naar huizen die te koop stonden in het dorp, eerst om te vergelijken met het huis dat we zelf op het oog hadden, daarna om verder te zoeken naar een huis dat nog beter bij ons zou passen.

Het huis dat Henk voor ons in gedachten had, was in het begin niet onze keuze, maar nadat we verder keken dan de meubels en verf op de muren en inzicht kregen in de potentie van het huis, gingen we er anders naar kijken en zagen we toch wat Henk zag!

Sinds januari wonen we nu in ons nieuwe huis, wat we niet meteen zagen, maar wel een droomhuis is gebleken. Dank je wel hiervoor.