Aniek en Anton

Aniek en Anton
16/04/2017

Graag willen we Henk bij deze enorm bedanken voor al zijn werk en inzet om voor ons ons droomhuis te vinden!

Sinds maart dit jaar waren we serieus op zoek naar een huis. We hadden een erg mooie woning gezien die we graag wilden bekijken. We schakelden Henk in en hij startte een zoektocht naar huizen die ook aan onze wensen voldeden.

Henk zijn werkwijze hebben we als erg prettig ervaren. Aan de hand van een eerste gesprek is Henk op zoek gegaan naar mogelijke kanshebbers. In eerste instantie bekijkt Henk de huizen met de makelaar en beslist dan of het huis aan onze verwachtingen voldoet en wij het huis dus met Henk gaan bezichtigen. Henk heeft goed gekeken of er kwalitatief goede materialen zijn gebruikt en wat de staat van het huis is (voor ons erg belangrijk omdat we een instapklare woning zochten).

Henk selecteerde vijf huizen (waaronder het huis dat wij zelf graag wilden zien) die we in een middag gingen bekijken. Henk zorgt voor een logische volgorde van de bezichtigingen zodat je zelf ook kritisch blijft. Tijdens de bezichtigingen heeft Henk ons op verschillende dingen gewezen, zoals de ligging van de tuin, gebruik van de materialen (waaronder dakpannen), de energierekening, parkeergelegenheid, wel of geen eigen achterom, enz.

Ondanks dat wij in eerste instantie maar één huis voor ogen hadden, vonden wij het erg prettig dat Henk ons meerdere huizen heeft laten zien. Op deze manier kun je een vergelijking en dus een veel beter overwogen keus maken. Henk regelt alle afspraken en zorgt dat de makelaars op korte termijn horen wat wij van het bezochte huis vinden.
Nadat we twee van de vijf huizen voor een tweede keer hadden bezichtigd besloten we een bod uit te brengen op een huis (niet het huis waardoor we Henk hebben ingeschakeld) maar helaas kwamen we er financieel niet uit.
Onze zoektocht begon opnieuw en Henk zette zich weer volop in om huizen te zoeken die aan onze wensen voldoen. Ook zochten we zelf nog steeds actief en uiteindelijk hebben we een prachtig huis gevonden waar we inmiddels de trotse eigenaars van zijn.

Henk heeft ons erg goed begeleid gedurende onze zoektocht, van begin tot aan de sleuteloverdracht. Hij heeft een duidelijke mening en houdt ervan om snel te werk te gaan. Hij zet zich volledig voor je in en en doet grondig onderzoek. M.a.w. Henk neemt erg veel werk voor je uit handen en heeft kennis van zaken.
We zijn erg blij dat we Henk hebben ingeschakeld en zouden dit een volgende keer zeker weer doen.

Henk, hartstikke bedankt voor al je inspanningen!