Service

Onze dienstverlening bij een aankoopbemiddelingsopdracht bestaat uit:

– Het verstrekken van het complete aanbod in de markt;
– Zorgvuldige begeleiding bij een bezichtiging;
– Informatie over de bouwkundige staat van de woning;
– Onafhankelijk en deskundig advies;
– Informatie over omgeving, bestemmingsplan en voorzieningen;
– Een optimale aankoopprijs;
– Controle op een administratieve en juridische afwikkeling;
– Waterdichte afspraken.

Maximaal woongenot, gebaseerd op uw woonwensen.

Zorgvuldige begeleiding
Bij een zorgvuldige begeleiding is het van belang allereerst de woonwensen in kaart te brengen. Denk hierbij aan locatie, omgevingsfactoren, ontsluiting, wel of geen tuin, gewenste oppervlakte tuin en woonoppervlakte, type woning, afwerkingsniveau, energiebehoefte of misschien is de wens net een opknapper. Dan pas kan gericht gezocht worden naar het object wat aan de wensen of bij benadering aan de wensen voldoet. Na een strenge voorselectie wordt u dan begeleid bij de bezichtigen van de geselecteerde panden. Veel voorwerk is dan al gebeurd en u bent dan in het team opgesteld als de spits. Als u een van de voorzetten goed genoeg vindt mag u de goal maken.

Deskundig advies
Hendriks Aankoopservice brengt een deskundig oordeel en advies uit over de voorgeselecteerde objecten. Dit gebeurt alvorens de bezichtigingen plaatsvinden, zodat u tijdens de bezichtigingen al geïnformeerd bent. Wel zo prettig om niet blanco in te stappen en daardoor gericht naar de belangrijke punten kunt kijken tijdens de bezichtigingen.

Een optimale aankoopprijs
Door de jarenlange ervaring en doortastende aankoopstrategie gaat Hendriks Aankoopservice voor de optimale aankoopsom. Het gaat hierbij niet alleen over de prijs, maar ook over roerende zaken zoals afkoop erfpacht, huurboiler of cv, achterstallig onderhoud, de leveringsdatum en nog meer. Allemaal belangrijk om heldere afspraken over te maken en belangrijk voor de prijsstelling.

Waterdichte afspraken
Wanneer u kiest voor de begeleiding van Hendriks Aankoopservice, kiest u voor betrouwbaarheid en accuraatheid. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en is het prettig zakendoen met elkaar.
Waterdichte afspraken waarop u van op aan kunt, zijn in het gehele proces bij de aankoop van een object van belang. Niet alleen tussen u en uw aankoopbegeleider, maar ook bij het tekenen van de koopovereenkomst. Hierin speelt Hendriks Aankoopservice een belangrijke adviesrol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de koopprijs, overname van roerende zaken, afkoop erfpacht, te verrekenen achterstallig onderhoud, aanwijzen kadastrale grens en keuze van de notaris of leveringsdatum.

Wij maken uw droom waar!