Fam. Konings

Fam. Konings
24/04/2017

Reeds geruime tijd waren wij op eigen kracht op zoek naar een vrijstaande woning op een ruime kavel in het buitengebied van een aantal gemeenten van onze voorkeur. Echter dit bleek geen gemakkelijke klus te zijn omdat het toch vaak specifieke kennis en vaardigheden vereiste. In onze zoektocht werden wij door een aantal bevriende relaties uit de agrarische sector getipt eens contact te leggen met Henk Hendriks. Achteraf bezien een gouden tip. Henk bleek de 'klappen van de zweep' bij dit soort specifieke aankopen van onroerend goed perfect te beheersen.

Al onze wensen werden tijdens een uitputtend intake-gesprek doorgenomen, waarna Henk aan het werk ging. Ondanks de vaak moeizame onderhandelingen slaagde Henk er binnen 4 maanden in een optie te nemen op een geschikte locatie tegen alleszins realistische prijs.

Voorafgaand aan de definitieve aankoop werden door Henk verder nog besprekingen gevoerd met de gemeente. De wensen t.a.v. de nieuwbouw op deze locatie moesten natuurlijk wel gerealiseerd kunnen en mogen worden. Met enige bijstellingen bleken onze woonwensen inpasbaar in het bestemmingsplan. Ook de noodzakelijke sloopvergunning voor bestaande opstallen op de aangekochte kavel, werd door Henk met de betreffende gemeente gelijk afgehandeld.

Beste Henk, onze oprechte dank voor de zorgvuldige wijze waarop je het gehele aankooptraject hebt begeleid en vormgegeven.

Een aanrader voor iedereen die meer wil dan een gewone " Huis-Tuin en Keukenmakelaar "!!